På ferie uden rusmidler

 

På ferie uden rusmidler - ødegård i Sverige


Hold ferie uden rusmidler. Nogle gange i løbet af året tager udslusningen på ferie i Behandlingscenter Tjeles ødegård, Rundalen, på Kroppefjället - et naturskønt skov- og fjeldområde ca. 170 km nord for Göteborg. For mange er det første gang i mange år, de skal holde ferie uden rusmidler - eller holde ferie i det hele tag

Huset har plads til mellem 10 og 12 personer fordelt i hovedhuset og to hytter på den store naturgrund. Udslusningen tager på ferie i Sverige enten med blandede grupper af klienter i udslusningen eller med rene kvinde-eller mandegrupper.

Vi bruger Rundalen til kombinerede behandlings- og ferieophold.  Behandlingen henlægges simpelthen en lille uge ad gangen til den skønne svenske natur. Ofte tager vi til Rundalen for at beskæftige os i fællesskab med et særligt tema. Andre gange vælger hver enkelt sit personlige tema at arbejde med.


Men vi glemmer heller ikke, at det også er udslusningen på ferie, måske din første ferie i mange år som ædru eller clean.

 

På ferie uden rusmidler får du noget ud af aktiviteterne

Fisketure i søen på din ferie uden rusmidler

Omgivelserne indbyder til vandreture, fisketure eller andre rekreative aktiviteter. Der er fælles madlavning på det gamle støbejerns-komfur og hyggeligt samvær.
 
Vi benytter stedet året rundt og udnytter de forskellige muligheder, som skiftende årstider byder på.

En Sverigestur cementerer fællesskabet og sammenholdet, og alle har altid været glade for en tur til Rundalen.

 

Tjele i Sverige - naturen

Naturen i Sverige byder på mange oplevelser - nyd en ferie uden rusmidler

Kroppefjället hører ikke til blandt Sveriges højeste med sin 240 m o.h. Det er et stort og vidtstrakt naturreservat med mange søer og dybe skove.
 
Dyrelivet er rigt med elge, råvildt og bæver for at nævne nogle få.
 
Der er gode muligheder for at fiske i de mange søer - både naturlige søer og søer, der er opstået i forbindelse med brydningen af skiffer.
 
I sensommeren og efteråret er Kroppefjället et sandt eldorado for bærplukkere og svampejægere.
 
Om vinteren kan her dyrkes skisport på de mange anlagte langrendsløjper.
 

 

Kontakt os i dag, telefonerne er åbne 24 timer i døgnet alle ugens syv dage - 70 20 40 80.