Alkoholbehandling på Fyn

 

Behandlingscenter Tjele tilbyder alkoholbehandling på Fyn og i resten af Danmark. Med centre i hele landet er vi Danmarks førende udbyder af privat alkoholbehandling og anden misbrugsbehandling.

 

Vi har hjulpet mere end 10.000 danskere ud af deres misbrugsproblemer, og vi kan også hjælpe dig.

 

Ring på 70 20 40 80 og få gratis og uforpligtende alkoholrådgivning. Telefonen er døgnåben.

 

Er du eller en pårørende alkoholiker?

Alle behandlere hos  Behandlingscenter Tjele er specialuddannede misbrugskonsulenter, som til stadighed efteruddanner sig. Samtidig er vi alle selv ædru alkoholikere.

 

Vi ved, hvor svært det er at indse, at man har udviklet et behandlingskrævende alkoholproblem. Vi kender alle undskyldningerne. Men vi ved også, hvor meget bedre et liv der venter på den anden side af alkoholbehandlingen.

 

Tag det første skridt i dag. Ring til en os på 70 20 40 80 og hør mere om vores alkoholbehandling på Fyn og i Odense.

 

25 års erfaring med alkoholbehandling på Fyn

Tjele er Danmarks største og ældste udbyder af alkoholafvænning på Fyn og i resten af landet, og vi er desuden specialiserede i en lang række forskellige misbrugsproblematikker.

 

Siden vi startede for mere end 25 år siden, har vi hjulpet mere end 10.000 danskere og deres familier ud af misbrug.

 

Hvis du eller en af dine pårørende er alkoholiker, står vi klar til at hjælpe dig. Der er ingen ventetid på vores alkoholbehandling på Fyn – du kan starte i behandling allerede i dag.

 

Et gennemafprøvet behandlingskoncept mod alkoholmisbrug

Alkoholbehandlingen hos Tjele tager udgangspunkt i den anerkendte og velafprøvede Minnesota-model, der bl.a. indeholder kognitiv terapi og gruppesamtaler.

 

Når du indskrives i alkoholbehandling på Fyn, får du altid et komfortabelt eneværelse, og vi skærmer dig fra hverdagens udfordringer, så du har tid og ro til at restituere fysisk såvel som mentalt.

 

Det primære behandlingsforløb, når du deltager i vores alkoholafvænning på Fyn, strækker sig typisk over 5-8 uger. Hvis du er påvirket, når alkoholbehandlingen startes, vil behandlingen i nogle tilfælde starte med nogle dages indledende alkoholafvænning og medicinsk abstinensbehandling.

 

Behandling af alkoholmisbrug på Fyn

Når vi behandler alkoholikere på Fyn, foregår det typisk på vores center Tågelund, som ligger naturskønt og fredeligt i Jylland mellem Kolding og Vejle.

 

Hvis ikke du bliver kørt af en pårørende, henter en af vores chauffører dig på din adresse på Fyn og kører dig til behandlingscentret, hvor der venter dig nogle ugers intensiv døgnbehandling.

 

Ambulant alkoholbehandling i Odense

For nogle af vores klienter kan ambulant alkoholbehandling være en god løsning, og under de rette forudsætninger kan succesraten være lige så god som i døgnbehandling.

 

Vores ambulante alkoholbehandling foregår centralt i Odense, og vi modtager her typisk klienter fra både Odense, Svendborg, Nyborg og resten af Fyn. Vores ambulante alkoholbehandling i Odense foregår uden for normal arbejdstid, så du har mulighed for at passe dit job og andre forpligtelser, mens du er i behandling.

 

Har du brug for alkoholafvænning?

Det kan være svært at erkende, at man har udviklet et behandlingskrævende alkoholmisbrug. Og måske er du fortsat i tvivl om, om du har brug for professionel hjælp.

 

Er du pårørende til en alkoholiker, har du måske svært ved at råbe din kære op og få vedkommende til at indse, at de har et problem, som har alvorlige konsekvenser for hele familien. Uanset hvor du står, kan vi hjælpe dig videre.

 

Du kan ringe døgnet rundt og få en anonym og uforpligtende snak med en af vores misbrugskonsulenter, og vi tilbyder også et gratis og uforpligtende forbesøg på et af vores behandlingscentre.

 

Ring til os i dag på 70 20 40 80 og hør mere om vores alkoholafvænning på Fyn og alkoholbehandling i Odense, og hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Det er første skridt til en professionel, værdig og effektiv behandling af dit eller din pårørendes alkoholproblem.