Tjeles alkoholafvænning og alkoholbehandling i Nordjylland

 

Behandlingscenter Tjele er Danmarks største private udbyder af misbrugsbehandling med centre flere steder i Jylland og på Sjælland. Vi tilbyder også flere forskellige typer alkoholbehandling i Nordjylland.

 

Uanset om du har brug for afrusning og abstinensbehandling, et døgnbehandlingsforløb med alkoholafvænning eller ambulant alkoholbehandling, kan Behandlingscenter Tjele tilbyde det tæt på dig i Nordjylland.

 

Vi har ingen ventetid på vores alkoholbehandling i Nordjylland, så hvis du ringer i dag, kan du påbegynde din alkoholafvænning i morgen.

 

Ring uforpligtende på 70 20 40 80 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til et bedre liv uden alkoholmisbrug. Der sidder erfarne misbrugskonsulenter ved telefonen hele døgnet.

 

Hvis du eller en pårørende har brug for hjælp til et misbrug

Det kan være svært at tage det første skridt til at gå i alkoholbehandling. Måske er du slet ikke sikker på, om det er et reelt alkoholmisbrug, du har udviklet. Eller måske er du pårørende til én, som du mener, drikker for meget, men som ikke selv vil indse problemet.

 

Uanset hvor du står, har vi stor erfaring med at hjælpe folk i din situation. Vi har tilbudt professionel alkoholbehandling i mere end 25 år, og alle vores medarbejdere er veluddannede og med stor erfaring i at tage den svære samtale – både med de pårørende og med misbrugeren selv.

 

Desuden har alle vores misbrugsbehandlere selv en fortid med misbrug, så de forstår dig, og de kan sætte sig ind i din situation.

 

Første skridt, hvis du eller en pårørende måske har brug for professionel hjælp, er at ringe til os og tage en snak om dine udfordringer. Vi behandler selvfølgelig din henvendelse med fuld diskretion.

 

Sådan foregår vores alkoholbehandling i Nordjylland

I dag er  Behandlingscenter Tjele Danmarks absolut største private udbyder af alkoholbehandling, og vi har centre der dækker hele landet.

 

I Nordjylland foregår alkoholafvænning på Søgården ved Hobro, hvor en indledende afrusning og eventuel abstinensbehandling typisk tager 3-7 dage.

 

Når du er blevet klar i hovedet, og de fysiske abstinenser er på retur, fortsætter alkoholbehandlingen på Langsødal nord for Viborg. Her får du ro og fri fra hverdagen, så du kan fokusere på at få det bedre.

 

Vi giver dig de nødvendige teknikker og værktøjer til at holde dig ædru – også når du kommer hjem igen. Vores behandlingskoncept er velafprøvet, og vi har en af de højeste succesrater i branchen.

 

Lad os hjælpe dig til et liv uden misbrug

Vi har hjulpet flere tusinde danskere ud af alkoholisme og andre typer misbrug, og vi kan også hjælpe dig.

 

Tag det første svære skridt og ring til os. Så hjælper vi dig videre og tager hånd om din behandling fra start til slut.

 

Uanset hvor du bor i Nordjylland, tilbyder vi, at en af vores chauffører henter dig på din adresse og kører dig til et af vores behandlingscentre, hvor du kan påbegynde din alkoholafvænning.

 

Behandlingscenter Tjele har erfarne alkoholbehandlere ved telefonen døgnet rundt på 70 20 40 80. Dit opkald er anonymt og behandles med fuld fortrolighed.