Professionel og individuelt tilpasset alkoholbehandling på Sjælland

 

Hos Behandlingscenter Tjele tilbyder vi professionel alkoholbehandling for mennesker bosat i København eller på Sjælland og øerne. Behandlinger foregår på vores behandlingscenter Orelund midt på Sjælland.

 

Vi har mere end 25 års erfaring med alkoholbehandling, og vi har hjulpet mere end 10.000 danskere ud af deres misbrugsproblemer.

 

Hvis du drikker for meget, kan vi også hjælpe dig.

 

Ring i dag på 70 20 40 80 for uforpligtende og anonym alkoholrådgivning. Vores uddannede misbrugskonsulenter sidder ved telefonen hele døgnet.

 

Hvis du er pårørende til en alkoholiker

Som pårørende til en alkoholiker er det meget typisk at opleve, at det er svært at motivere alkoholikeren til at gå i alkoholbehandling.

 

Ofte vil vedkommende slet ikke erkende, at han/hun overhovedet har et misbrug. Og som pårørende kan det være frustrerende at se, hvordan misbrugeren ødelægger ikke blot sig selv, men hele familien med sit alkoholmisbrug.

 

Hos Tjele får vi meget ofte henvendelser fra pårørende til mennesker, der drikker for meget, men ikke ønsker alkoholafvænning. Vi kan hjælpe dig med rådgivning til, hvordan du bedst får taget den svære samtale og får motiveret dit familiemedlem til at gå i alkoholbehandling.

 

Alkoholbehandling for dig der bor på Sjælland og i København

Behandlingscenter Tjele er landsdækkende, og uanset hvor du bor  på Sjælland, tilbyder vi at hente dig i hjemmet og køre dig direkte til behandling på et af vores centre.

 

Bor du i Nordsjælland, København eller et andet sted på Sjælland, vil behandlingen foregå på Orelund, et smukt, lille gods, der ligger naturskønt og fredeligt midt på Sjælland.

 

Sådan foregår alkoholbehandlingen på Orelund på Sjælland

Når du indskrives til alkoholbehandling på Sjælland, får du tildelt et eneværelse på Orelund, hvorefter du vil bruge de næste uger på alkoholbehandling varetaget af kompetent og specialuddannet personale.

 

Hvis der er behov for det, indledes behandlingen med medicinsk alkoholafvænning og abstinensbehandling.

 

Den primære behandling indeholder bl.a. kognitiv terapi og gruppesamtaler samt meditationsøvelser, der hjælper dig med at restituere psykisk og fysisk og ruste dig til et liv som ædru – også når du kommer tilbage til hverdagen og dens udfordringer. 

 

Familiebehandling centralt i København

Alkoholmisbrug påvirker hele familien, og ofte har alkoholikerens nærmeste familie et stort behov for at få bearbejdet de alvorlige konsekvenser, som alkoholmisbruget har haft for familiens liv. Derfor tilbyder Tjele altid familiebehandling som en del af vores alkoholbehandling. Vores familiebehandling foregår i Tjelehuset, som ligger centralt i København, tæt på Rådhuspladsen og Hovedbanegården. 

 

En professionel behandling med høj succesrate

Vores alkoholbehandling tager udgangspunkt i den velafprøvede Minnesota-model, og vores succesrate er blandt branchens højeste.

 

En del af Minnesota-konceptet for alkoholafvænning er, at alle behandlere selv har en fortid med misbrugsproblemer. Det betyder, at du ikke blot mødes med professionelle kompetencer, men også med ægte forståelse for din situation. 

 

Hør mere om vores alkoholbehandling på Sjælland

Vi har hjulpet mange tusinde danskere til en værdig og diskret løsning på deres alkoholproblem, og vi står også klar til at hjælpe dig. Vores alkoholbehandling på Sjælland er en professionel og effektiv vej ud af alkoholmisbruget for både mænd og kvinder i alle aldre og med alle baggrunde.

 

Ring på 70 20 40 80 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Telefonerne er døgnåbne, og vores telefoniske alkoholrådgivning er gratis, uforpligtende og anonym.