Gå i alkoholbehandling i Sønderjylland

 

Behandlingscenter Tjele er Danmarks største, private udbyder af alkoholafvænning og alkoholbehandling i Sønderjylland og resten af Danmark.

 

Vi har centre i hele landet, både i Jylland og på Fyn og Sjælland, og igennem de sidste 25 år har vi hjulpet tusindvis af danskere med at komme ud af deres misbrug. Vi kan også hjælpe dig.

 

I Syd- og Sønderjylland foregår vores alkoholbehandling og alkoholafvænning på Behandlingscenter Tågelund, som ligger i trekantsområdet mellem Kolding, Vejle og Esbjerg og med nem adgang fra andre af regionens byer som f.eks. Haderslev og Sønderborg. Vi tilbyder desuden ambulant behandling og en række aktiviteter i vores lokaler centralt i Kolding.

 

Hvis du eller en pårørende er alkoholiker

Du har brug for professionel hjælp, hvis du er alkoholiker. Alkoholisme er en kronisk lidelse, og du kan ikke kurere dig selv. Men hvis du tager imod professionel alkoholbehandling, kan du få et godt liv uden alkohol.

 

Vi ved, at det er et stort skridt at indse, at man har udviklet et alkoholproblem og har brug for hjælp. Og vi oplever, at mange pårørende ringer til os, fordi en af deres nære ikke vil indse, at de har et misbrugsproblem.

 

Vi kan hjælpe med at tage den svære snak og få din pårørende til at erkende, at professionel alkoholbehandling er nødvendig.

 

Ring til os på 70 20 40 80 døgnet rundt, hvis du har brug for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Tjeles alkoholbehandling i Syd- og Sønderjylland

I Syd- og Sønderjylland foregår Tjeles alkoholbehandling på behandlingscentret Tågelund, der dækker hele Syd- og Sønderjylland samt Fyn.

 

Den primære alkoholbehandling er et døgnbehandlingsforløb på typisk 5-8 uger, hvor du bor på Tågelund. På centret er en rolig og positiv stemning og et stærkt fællesskab mellem klienterne. Du har eneværelse, så du har ro til fordybelse og koncentration. I visse tilfælde vil behandlingen starte med en indledende alkoholafvænning og afrusning. For nogle af vores klienter kan vores ambulante alkoholbehandling i Kolding desuden også være en god løsning.

 

Alkoholbehandling efter anerkendte behandlingsmetoder

Behandlingen på Tjeles behandlingscentre tager udgangspunkt i den velafprøvede og veldokumenterede behandlingsform Minnesota-modellen.

 

Behandlingen er en kombination af bl.a. kognitiv terapi, gruppesamtaler og enesamtaler, og alle ansatte hos  BehandlingscenterTjele i Sønderjylland er uddannede inden for metoden. 

 

En del af behandlingskonceptet er også, at alle behandlere selv har en fortid med misbrugsproblemer. Det gør, at du ikke blot mødes med stor faglighed, men også med indlevelse og forståelse for din situation.

 

Behandling af alkoholikere i hele Sønderjylland

Uanset hvor du bor i Sønderjylland eller Sydjylland, kan  Behandlingscenter Tjele tilbyde dig behandling, så du kan komme ud af dit misbrug og få et godt liv uden alkohol.

 

Vores chauffører henter dig i dit hjem i Sønderjylland og kører dig til et af vores behandlingscentre, hvor erfarne misbrugskonsulenter og sundhedspersonale står klar til at byde dig velkommen og tage hånd om din alkoholafvænning.

 

Et bedre liv uden alkoholmisbrug

Hvis du har et misbrug af alkohol, har du brug for professionel hjælp. Alkoholisme går ikke over af sig selv, og du kan ikke klare det alene. Men med den rigtige hjælp, kan du få det bedre, og du kan få et godt liv uden misbrug.

 

Tag det første svære skridt i dag. Ring til os på 70 20 40 80 og få anonym og uforpligtende alkoholrådgivning fra en af vores misbrugskonsulenter. Telefonen er døgnåben.