Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Behandling af ludomani i København

 

Behandling af ludomani i København


Har dit spilleri taget overhånd, og er du klar til at gøre noget ved det? Vi har gratis behandling af ludomani i København.

 

Behandling af ludomani i København tid og sted

Behandlingen af ludomani foregår centralt i København i:


Vester Voldgade 96, 3. - lige ved Rådhuspladsen


Det er nemt at komme både med bus og tog, og vi har også deltagere, der kommer fra hele Sjælland.

 

Behandlingen varer i syv til ni uger og finder sted mandag og torsdag fra kl. 9 - 13 eller om aftenen de samme dage fra 16.30 til 20.30. Hvis du kommer lidt tidligere om morgenen, serverer vi morgenmad. Om aftenen har vi i køleskabet til at smøre et par håndmadder.

 

Behandlingstilbuddet starter altid med et par afklarende samtaler, hvor vi sammen taler om dine udfordringer og bliver enige om en behandlingsplan, der passer til dine behov.

 

De fleste behandlingsforløb for ludomani foregår som gruppebehandling, men der er også mulighed for at gå i individuel behandling i et terapiforløb over 12 gange. Det er noget af det, vi fastlægger i de afklarende samtaler.

 

Vi følger op på behandling af ludomani

Når selve behandlingen er færdig, fortsætter du i efterbehandling. Efterbehandlingen er en meget vigtig del af hele behandlingen af ludomani. Det er nemlig her, du bliver rigtig stabil og for alvor for erfaringer med et liv uden ludomanien.

 

Undersøgelser af effekten af en behandling af ludomani har vist, at den samlede længde af behandlingen betyder noget i forhold til resultatet.

 

Efterbehandlingen af ludomani varer i fire måneder, hvor vi mødes en gang om ugen. Her møder du dem, du kender fra din gruppe, og vi får talt om, hvordan det går - hvad går godt, og hvad er svært?

 

Pårørende til ludomaner kan også få hjælp

Fra behandlingen af alkoholmisbrug ved man, hvor vigtigt det er at inddrage de pårørende. Det giver ganske simpelt bedre resultater. Noget tilsvarende oplever vi i ludomanibehandlingen, og derfor har vi udviklet et program for de pårørende til en ludoman.

 

Programmet består af:

  • et informationsmøde, hvor du hører mere om lidelsen, og I får talt om, hvordan det er at være tæt på en ludoman. Informationsmødet er gratis og åbent for alle med tilknytning til et menneske, der har problemer med spil

  • et program, der løber over fem aftener med løbende indskrivning, hvor vi kommer mere i dybden. Dette kursus er gratis for to nære pårørende

 

Har du problemer med spil, er du tæt på en, der spiller for meget? Ring til os og få en snak om det. Telefon 70 20 40 80.