Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Info-dag for virksomheder

9. maj 2017

Behandlingscenter Tjele har et nært samarbejde med en lang række danske virksomheder - lige fra små virksomheder med få medarbejdere over mellemstore virksomheder til de allerstørste med rigtig mange ansatte.

Dare to Care er Tjeles professionelle tilbud til virksomheder, institutioner og kommuner, der ønsker at tage godt hånd om misbrugsproblemer på arbejdspladsen.

Der bliver større og større forståelse for, at misbrugsbehandling er et lønsomt alternativ til afskedigelse, ligesom det  skaber loyale medarbejdere og gavner arbejdsmiljøet.

Dare to Care er delt op i to afdelinger. Den ene afdeling med hovedsæde ved Viborg betjener jyske og fynske virksomheder, den anden, der servicerer københavnske og sjællandske virksomheder har hovedsæde i København.

 

Dét tilbyder vi virksomhederne

Hveranden måned afholdes der en info-dag for virksomheder i Jylland og en i København. Til denne dag kommer først og fremmest virksomhedesledere og HR-medarbejdere, der har eller lige har haft en medarbejder i behandling på en af Behandlingscenter Tjeles mange afdelinger.

På info-dagen gives information om misbrug/afhængighed og misbrugsbehandling. Desuden har dagene udviklet sig til et forum, hvor der netværkes meget særligt omkring misbrugsproblemer.

Behandlingscenter Tjele tilbyder også at komme ud på virksomhederne og holde kurser eller oplæg for netværksmedarbejdere, ligesom der også tilbydes hjælp til den svære samtale.

Endelig benytter en del virksomheder sig af tilbuddet om at få hjælp eller sparring i forbindelse med oprettelse af en misbrugspolitik.

 

 

"Vi får mange positive tilbagemeldinger på vores service i forhold til virksomhederne," siger Christina Bredahl Frederiksen, der står i spidsen for Dare to Care i Jylland. "De fleste virksomheder er meget indstillet på at hjælpe deres medarbejdere, der er havnet i misbrugsproblemer - både som en del af virksomhedens sociale profil, og fordi det betaler sig i forhold til at fastholde viden og erfaring og i forhold til trivsel og arbejdsmiljø i virksomheden."

 

 

Behandlingscenter Tjele deltager hvert år i HR-messen i Øksnehallen.

Tilbage