Behandlingscenter Tjele Søgården er en del af hjertestarter.dk - hjertestarternetværket

Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Pårørende til en afhængig - vi vil gerne kontakte jer

 

Pårørende til en afhængig - må vi kontakte jer?

 

Er du pårørende til en afhængig? Når et menneske er kommet i behandling for sin alkoholisme eller anden afhængighed, sidder man som pårørende ofte tilbage med både en stor lettelse, men også med megen frustration og mange spørgsmål.

 

Pårørende til en afhængig - familien har stor betydning

Alle undersøgelser viser, at det har stor betydning, at familien bliver inddraget under behandlingsforløbet af den afhængige. Det hjælper den pårørende, den afhængige og hele familien i positiv retning og dermed have stor betydning for det samlede behandlingsforløb.
 
Det er vigtigt for os hurtigt at skabe kontakt til pårørende til en person i alkoholbehandling. Du vil derfor én af de første dage, efter din pårørende er startet i behandling for sin afhængighed, blive kontaktet af vores familierådgiver eller din pårørendes personlige rådgiver, der orienterer dig om dine muligheder for at deltage i FamilieAfdelingens familieprogram og giver dig svar dine spørgsmål.
 
Du er også til enhver tid velkommen til at ringe og tale med den personlige rådgiver, som din pårørende har i behandlingen.

 

Du kan kontakte os på tlf.: 70 20 40 80