Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Behandling af stofmisbrug

 

Er du eller en af dine nærmeste afhængig af receptpligtig medicin, hash, kokain, amfetamin eller andre narkotiske stoffer? Og overvejer du nu, om der er brug for professionel hjælp for at kvitte misbruget?

 

Hos Tjele Behandlingscenter har vi mere end 25 års erfaring med at hjælpe folk ud af stofmisbrug igennem seriøs og professionel stofmisbrugsbehandling på behandlingscentre i hele landet.

 

Hvis du har problemer med stofmisbrug tæt inde på livet, kan du altid ringe til os og få en anonym og uforpligtende snak med en misbrugsbehandler. Vi svarer på tlf. 70 20 40 80 hele døgnet.

 

Det kræver professionel hjælp at komme ud af et stofmisbrug

Uanset hvilket eller hvilke narkotiske stoffer du er afhængig af, er der én ting, der er sikkert: Hvis du ikke går i behandling for dit stofmisbrug, bliver det kun værre med tiden. Hos Tjele ved vi, hvor svært det er at slippe ud af afhængighedens klør, og vi har professionelle behandlere og lægefagligt personale tilknyttet, så du kan få den rigtige hjælp hele vejen igennem behandlingsprocessen og komme godt ud på den anden side af dit stofmisbrug, hvad end du har brug for hashafvænning eller behandling for kokainafhængighed.

 

Vi tilbyder både ambulant behandling og døgnbehandling af stofmisbrug– hvad vi anbefaler, afhænger af misbrugets karakter og dine individuelle ønsker og behov.

 

Er du pårørende til et menneske med stofmisbrug?

Vi bliver ofte kontaktet af pårørende til personer med stofmisbrug, der er usikre på, hvordan de bedst hjælper deres nære med at indse problemets omfang og indvillige i at gå i behandling for at slippe ud af deres afhængighed.

 

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal håndtere en pårørendes stofmisbrug, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 20 40 80

Vi har stor erfaring med den svære samtale, og hvordan man bedst kan hjælpe en pårørende med stofmisbrug, der måske i første omgang ikke ønsker hjælp.

 

Forskellige typer stofafhængighed

Hos Tjele har vi ekspertise i at behandle mange forskellige typer stofmisbrug. Vores ekspertise dækker bl.a. misbrug af receptpligtig medicin og piller, hashmisbrug, kokainmisbrug og misbrug af amfetamin og lignende syntetiske stoffer. Mange der kommer i behandling hos os har et blandingsmisbrug, hvor de foretrukne narkotiske stoffer kombineres med alkohol, og her tager vi selvfølgelig hånd om misbruget i sin helhed.

 

Gå i behandling og slip din afhængighed af stoffer

Succesraten hos Tjele er blandt Danmarks højeste – vores specialuddannede misbrugsbehandlere arbejder med anerkendte og velafprøvede metoder, og vi tager altid udgangspunkt i din unikke situation og sørger for, at vores behandlingstilbud er tilpasset dine behov.

 

Uanset om du går i døgnbehandling eller ambulant behandling af stofmisbrug, er behandlingen en kombination af terapi med en misbrugsbehandler og gruppesamtaler. Af og til må en behandling af stofmisbrug desuden kombineres med en indledende afvænning der kan kræve medicinsk abstinensbehandling. Her har vi selvfølgelig læge og evt. psykiater tilknyttet.

 

Få hjælp til dit stofmisbrug i dag

Hos Tjele har vi ingen ventelister på stofmisbrugsbehandling. Du kan starte med dags varsel, og vores misbrugsbehandlere sidder klar på telefonen døgnet rundt. Din henvendelse behandles altid med fuld diskretion, og vores behandlere er alle tidligere misbrugere, der selv har prøvet at stå i din situation og vil behandle dig med forståelse og respekt.

 

Hør mere om Tjeles behandling af stofmisbrug

Ring til os på 70 20 40 80, hvis du eller en pårørende er afhængig af stoffer. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål om stofmisbrug og vores stofmisbrugsbehandling.