Professionel og effektiv alkoholbehandling i Jylland

 

Er du i tvivl, om du selv eller en af dine nære har et behandlingskrævende alkoholmisbrug?

 

Hos Tjele sidder vores professionelle behandlere klar ved telefonen døgnet rundt på 70 20 40 80.

 

Dit opkald er helt anonymt. Vi kan hjælpe dig med at afklare, om du selv eller din pårørende er alkoholiker og kunne have glæde af alkoholbehandling på vores centre i Jylland.

 

Alkoholbehandlingen varetages af specialuddannede misbrugskonsulenter og sundhedspersonale, så du er i gode, professionelle og erfarne hænder, og vores succesrate er høj!

 

Når du går i alkoholbehandling hos Tjele

Den primære alkoholbehandling hos Tjele foregår på vores centre Langsødal og Tågelund i Jylland eller på Orelund på Sjælland. Uanset hvor du bor, tilbyder vi, at en chauffør henter dig i dit hjem, når behandlingen påbegyndes. Vi har ingen ventetid på alkoholbehandling i Jylland – hvis du ringer i dag, kan du begynde behandlingen i morgen.

 

Alkoholafvænning og afrusning midt i Jylland

En del af vores klienter starter deres forløb med alkoholafvænning og afrusning på vores center Søgården, der ligger naturskønt midt i Jylland, tæt på Viborg. Her foregår den indledende afrusning og abstinensbehandling medicinsk og med hjælp fra læger og andet sundhedspersonale. Denne indledende alkoholafvænning varer typisk 3-7 dage afhængigt af afhængighedens omfang og karakter. Efter afrusningen fortsætter den primære alkoholbehandling på et af vores andre centre i det jyske.

 

Tjeles behandlingscentre i Jylland

Udover Søgården foregår Tjeles alkoholbehandling i Jylland på centrene Tågelund og Langsødal, som dækker hele Jylland – herunder Syd- og Sønderjylland samt Nordjylland. Vi henter dig i dit hjem og kører dig til den primære alkoholbehandling, som typisk strækker sig over 5-8 uger. Her får du ro og tid til fordybelse, og du får en række redskaber og værktøjer, der hjælper dig til en tilværelse uden alkoholmisbrug – også når du vender tilbage til hverdagens udfordringer.

 

Udover primærbehandlingen på vores centre i Jylland, tilbyder Tjele også ambulant behandling i Aalborg, Aarhus og Kolding. Ring til os på 70 20 40 80 og hør mere om, hvilken type alkoholbehandling i Jylland der kan hjælpe dig til et bedre liv uden misbrug.

 

Et effektivt og gennemprøvet behandlingskoncept

Tjele startede med professionel alkoholbehandling i Jylland for mere end 25 år siden. Vi har siden udvidet til hele landet, så vi i dag er Danmarks absolut førende private udbyder af alkoholbehandling, alkoholafvænning og anden misbrugsbehandling.

 

Alle vores ansatte er uddannede misbrugsbehandlere, psykologer, læger og psykiatere, og mange har selv haft alkoholproblemer inde på livet. Du vil derfor blive behandlet med både høj faglighed og stor forståelse for din situation. Vores succesrate for alkoholbehandling er blandt branchens højeste, og skulle du få et tilbagefald, tilbyder vi selvfølgelig tilbagefaldsbehandling.

 

Vi kan også hjælpe dig

Har du eller en af dine pårørende et problem med misbrug af alkohol, og er du i tvivl om, om der er brug for alkoholbehandling? Eller vil du gerne høre mere om vores alkoholbehandling og alkoholafvænning i Jylland? Vi har misbrugsbehandlere klar ved telefonen, og vi svarer døgnet rundt. Ring i dag og få en anonym og uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.