Tjele har samarbejdsaftaler med:
- Alle danske sundhedsforsikringer
- Større danske arbejdspladser
- En lang række danske kommuner
På alle Tjeles behandlingscentre får du:
- Faguddannet personale 24 timer i døgnet
- Gode fysiske forhold – eneværelse og privatliv
- Veldokumenteret, effektiv behandling
Faglighed og uddannelse i højsædet
Faglighed og en professionel tilgang til at hjælpe misbrugere har altid været kendetegnende for Behandlingscenter Tjele. Vores stab inkluderer alkoholrådgivere, læger, sygeplejersker, psykoterapeuter og sygevagter. Psykiater eller psykolog kan inddrages i behandlingsforløb, hvis rådgiverteamet vurderer, at der er behov for særlig hjælp ved følelsesmæssige problemer.
Vores virksomhedsansvarlig overlæge har det overordnede ansvar for, at Behandlingscenter Tjele lever op til sundhedsmyndighedernes krav omkring medicinering og patientsikkerhed.
På behandlingscenter Tjele arbejder vi kun med anerkendte metoder inden for misbrugsbehandlingen, og i praksis tager behandlingen udgangspunkt i Minnesotamodellen med inddragelse af bl.a. kognitiv terapi.
Vi er stolte af vores solide faglige fundament, store erfaringsgrundlag og høje succesrate. Vi har igennem årene hjulpet mere end 10.000 danskere med misbrug.
Professionalisme
På Behandlingscenter Tjeles afdelinger møder du kun uddannet personale, som hver dag arbejder på at dygtiggøre og videreudvikle sig inden for deres område.
Personalet er tværfagligt sammensat af veluddannede fagfolk – alkoholrådgivere, læger, sygeplejersker, psykoterapeuter og sygevagter.

I mange år troede jeg, at flasken var min bedste ven, men det viste sig, at den var min værste fjende.
At gå i behandling var min sidste udvej, hvis jeg ikke ville miste min familie, og jeg er dybt taknemmelig for, at det var familien, og ikke alkoholen, der vandt den kamp.
Ambulant alkoholbehandling eller døgnbehandling
I mange år har Behandlingscenter Tjele udelukkende fokuseret på døgnbehandling.
Imidlertid er der forskellige behov for misbrugsbehandling. Er man endnu ikke så belastet af sit misbrug hverken fysisk, psykisk eller i forhold til sine omgivelser – familie, job – kan det give mening at komme i ambulant behandling. Tjele er derfor gået sammen med Dansk MisbrugsBehandling for også at kunne tilbyde ambulant behandling, hvor det er relevant for den afhængige.