BEHANDLING AF LUDOMANI
I KØBENHAVN

BEHANDLING AF LUDOMANI
I KØBENHAVN

Vi sidder klar ved telefonerne på

70 20 40 80

alle dage

Gratis behandling af ludomani til spilafhængige i København

Behandlingscenter Tjele tilbyder gratis ludomanibehandling og rådgivning til pårørende, til dig der bor i København eller på det øvrige Sjælland.

Behandlingen af ludomani er målrettet dig der har mistet kontrollen over dit spil og hvor afhængigheden af spil har ført til dårlig økonomi og konflikter med familien.

Professionel behandling af ludomani

Tjeles team består af ludomanibehandlere, læger og psykiatere. Vi har haft spilafhængige i vores ludomanibehandling i København siden 2007 og hjælper hvert år op mod 400 ludomaner og deres pårørende.

Ludomaner bliver lokket med farverige spillejetoner på online kasinoer

Indhold i behandlingen af ludomani

Behandlingen i København, der er ambulant og som foregår om morgenen eller efter arbejde, består af:

 • Samtaler med ludomanibehandlere.
 • Gruppemøder med andre ludomaner i behandling.
 • Skriftlige opgaver.

Hvis der brug for et mere dybtgående forløb, er der mulighed for at komme i en 14-dages døgnbehandling, inden man starter i den ambulante behandling af ludomani.

Mødet med andre ludomaner

På gruppemøderne, hvor der deltager 8 – 10 ludomaner, kommer du til at høre om de problemer og løsninger andre spilafhængige har. Selvom nogle umiddelbart synes det er det kan være lidt grænseoverskridende at være i gruppe med andre ludomaner, er langt de fleste glade for at møde andre i samme situation som en selv.

I en tilfredshedsundersøgelse blandt 136 ludomaner i behandling, svarede 98 % af deltagerne, at det var ”Positivt” eller ”Meget positivt” at være i gruppebehandling med andre ludomaner.

Deltagelse i behandlingen er fortrolig

Alle ansatte behandlere har tavshedspligt, så du beslutter selv om du vil fortælle andre om din ludomani og at du er gået i gang med behandling af spilafhængighed hos Tjele i København.

Mål med behandlingen

Ludomanibehandlingens mål er, at du lærer at kontrollere din spilletrang, at du får lavet en plan for din økonomi og at du på sigt genvinder tilliden fra dem du har svigtet på grund af dit spil.

De emner vi tager op i behandlingen, handler blandt andet om:

 • Trangen til at spille.
 • Håndtering af gæld og økonomi.
 • Redskaber til at forebygge tilbagefald.

Behandlingstider i København

Du kan deltage i ludomanibehandlingen om morgenen, eller efter arbejdstid. Hvis du kommer lidt tidligere om morgenen, serverer vi morgenmad. Om aftenen sørger vi for et let måltid.

 • Behandling af ludomani foregår over 7 til 9 uger, mandage og torsdage kl. 9.00 – 13.00 eller kl. 17.00 – 20.30.
 • Efter afsluttet behandling starter efterbehandlingen, hver anden tirsdag i lige uger kl. 17.00 – 20.00. Efterbehandlingen varer ca. 2 måneder.

Sådan kommer du i gang med ludomanibehandling

 1. Ring til Behandlingscenter Tjele på 70 20 40 80 og aftal tid til en forsamtale med en af vores ludomanibehandlere.
 2. Ved forsamtalen planlægges opstart af ludomani- og familiebehandling. Tag gerne partner eller familiemedlem med til samtalen.
 3. Opstart af ludomanibehandling i København

Pårørende kan ikke få afhængigheden til at forsvinde

Hverken de pårørende, eller ludomanen selv, kan ved egen hjælp få spilafhængigheden til at forsvinde. Ludomaner har brug for professionel behandling.

”En dag sagde min kæreste at det var slut. Enten stoppede jeg med at spille, eller også var forholdet forbi. Jeg var rasende, men endte alligevel med at gå i behandling for ludomani. Nu har jeg ikke spillet i et år, selvom jeg en gang imellem savner at gamble og mærke suset.”

Familierådgivning med undervisning om spilafhængighed

Familie og nære pårørende til en spilafhængig har det ofte svært. Mange har mistet tilliden til den der spiller og er fortvivlede over at ludomanen ikke evner at stoppe, selv om han eller hun gentagne gange har lovet det.

Hos Tjele ved vi, hvor vigtigt det er at inddrage de pårørende i ludomanibehandlingen. Det giver ganske simpelt bedre resultater.

Familierådgivning med undervisning og foredrag

Derfor tilbyder vi familierådgivning i vores ludomanibehandling i København, der består af undervisning, foredrag og gruppediskussioner, hvor man kommer til at møde andre pårørende til spilafhængige og åbent kan tale om hvordan ludomani påvirker familien.

 • Familierådgivningen er udelukkende for de pårørende og ludomaner deltager ikke.
 • Familierådgivningen på Sjælland foregår i København fem mandage fra kl. 17 – 20.
Når ludomaner spiller online har de svært ved at stoppe igen

Planlæg en samtale om ludomani

Pårørende spiller en vigtig rolle i forhold til om den der er fanget i ludomani, indrømmer at spillet er ude af kontrol og bliver motiveret for at gå i gang med en ludomanibehandling.

For at få succes med en motiverende samtale, bør du grundigt planlægger hvad du ønsker at sige til den spilafhængige, hvilke mål du har og hvad der skal ske, hvis ludomanen ikke vil tage fat om problemerne.

Her finder du Tjeles ludomanibehandling i København

Vores ludomanibehandling i København er et tilbud til alle, uanset hvor man bor på Sjælland, eller i de større byer Roskilde, Hørsholm, Helsingør, Næstved eller Køge.

Tjeles ludomani behandlingscenter på Sjælland er centralt beliggende i København på Vester Voldgade 96. Behandlingen ligger kun 400 meter fra Københavns Hovedbanegård og Metrostationen på Rådhuspladsen.

Kommer du med bil til ludomanibehandlingen, er der mulighed for betalingsparkering ved Tivoli og på Christians Brygge ved Langebro.

Behandling af ludomani i København

Behandlingscenter Tjele
Vester Voldgade 96, 3
1552 København V
Tlf. 70 20 40 80

Behandlingscenter Tjele - Fastrupvej 3, 8830 Tjele - Tlf.: 70 20 40 80 - E-mail: post@tjele.com