Behandlingscenter Tjele åbner nu for de fleste af de behandlingsaktiviteter, der midlertidigt har været lukket ned pga. COVID-19.

Det drejer sig om familiebehandling og ludomanibehandling. Efterbehandlingen er stadig lukket, men forventes genåbnet mandag den 11. maj.
Åbningen sker under skærperede forholdsregler for at begrænse risikoen for coronasmitte.
Det betyder at antallet af deltagere i grupperne reduceres, så deltagerne kan holde den anbefalede afstand fra hinanden, og der etableres derfor flere grupper.
For behandlingen hos Behandlingscenter Tjele gælder følgende:

  • Deltagere der har symptomer, der kunne være COVID-19, ikke må deltage i behandlingsaktiviteter. Dette gælder også for deltagere, der har et familiemedlem, der er smittet med coronavirus.
  • Hvor der er flere grupper, der normalt møder ind samtidig, har vi nu forskudt behandlingsstart, så man møder færrest mulige ved ankomst.
  • De enkelte grupper holdes isoleret fra hinanden dvs. man møder ind, holder pauser, spiser kun sammen med sin egen gruppe.
  • Alle rum bliver vasket/sprittet af inden de tages i brug af et nyt hold.
  • I aftengrupperne, hvor der spises mad, får deltagerne et portionsanrettet måltid.

Behandlingscenter Tjele følger Sundhedsstyrelsens vurderinger nøje, og vil løbende tilpasse behandlingen efter eventuelt nye anbefalinger.