Behandlingscenter Tjele Søgården er en del af hjertestarter.dk - hjertestarternetværket

Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Alkoholbehandling - professionel behandling med gode resultater

 

Alkoholbehandling - Misbrugsbehandling efter Minnesotamodellen på Behandlingscenter Tjele

 

Tjele er Danmarks førende private udbyder af alkoholbehandling. Vi har mere end 25 års erfaring med professionel alkoholbehandling, og med behandlingscentre i hele landet har vi igennem årene hjulpet tusindvis af danskere til et godt liv uden alkohol.

 

Udviser du eller en af dine pårørende tegn på alkoholmisbrug og har brug for alkoholbehandling? Ring til os, døgnet rundt på tlf. 70 20 40 80

 

HVORDAN FOREGÅR ALKOHOLBEHANDLINGEN?

Selve Tjeles alkoholbehandling er tilrettet individuelt efter dine behov. Typisk består behandlingen af en eventuel afrusning, en primærbehandling, som kan være døgnbehandling eller ambulant behandling afhængigt af din situation, efterbehandling og måske et forløb i udslusningsbehandling.

 

At gå i alkoholbehandling er en stor beslutning, og for mange alkoholikere er det svært at indse, at alkohol er blevet et problem. Derfor tilbyder vi også, at du kan ringe ind og få uforpligtende telefonisk rådgivning døgnet rundt på tlf.: 70 20 40 80.

 

Hos os kan du tale med en erfaren misbrugskonsulent, hvis du er i tvivl om, om du selv eller en pårørende har brug for alkoholbehandling for at komme videre i livet.

 

PROFESSIONEL BEHANDLING MED GODE RESULTATER

Afhængighed af alkohol, medicin eller andre stoffer er en kronisk lidelse. Du bliver altså ikke helbredt i vores alkoholbehandling, men du lærer at leve med lidelsen - og blive i stand til at leve et godt liv.

 

Sygdommen alkoholisme betyder ganske enkelt, at en afhængig ikke kan tåle at drikke eller bruge stemningsændrende stoffer. For at have et liv eller få et liv, skal man holde sig 100 procent fra alkohol eller andre stoffer. Desuden skal der også ske en genopretning på mange andre af livets områder.

 

Alt det hjælper vi dig med at håndtere, når du går igennem et forløb med alkoholbehandling hos Behandlingscenter Tjele.

 

INDIVIDUELT TILRETTELAGT ALKOHOLBEHANDLING

Tjeles alkoholbehandling følger en struktureret og gennemprøvet model med høj succesrate. Ud fra terapi og behandlingsplan tager modellen sigte på at give dig indsigt i sygdommen og forsyne dig med værktøjer til at tage hånd om din egen tilværelse.

 

Behandlingsplan med udgangspunkt i dine behov

På et center for alkoholbehandling hos Tjele er din behandling tilrettelagt efter en overordnet behandlingsplan, hvor de nærmere detaljer er lagt tilrette efter dine og din families individuelle behov og i samarbejde med din personlige rådgiver. Vores alkoholbehandling er altid individuelt tilpasset dig og dine ønsker, så du har størst mulig chance for at få gode resultater af behandlingen.

 

Terapi med fokus på afhængighed

I alkoholbehandlingen og terapien arbejder vi først og fremmest med selve afhængigheden. Andre problemstillinger, som måske kan være en hindring for et ædru liv, vil også blive inddraget.

 

Ønsker du at tale med nogle om dit alkoholmisbrug? Ring til os allerede i dag og få en anonym snak med vores rådgivere: Tlf. 70 20 40 80

 

Minnesota-modellen

Behandlingscenter Tjeles alkoholbehandling  foregår efter principperne i Minnesota-modellen. Alt efter afhængighedens karakter varer primærbehandlingen fem til otte uger. Behandlingsforløbet giver dig mulighed for at arbejde seriøst med din afhængighed.

 

Har du en pårørende med behov for alkoholbehandling?

Ofte er misbrugeren selv den sidste til at erkende, at vedkommende har et problem, og vi ved, hvor svært det kan være at råbe en pårørende med et misbrug op. Hvis du er pårørende til en person med et alkoholmisbrug, er der hjælp at hente. Vi tilbyder rådgivning og hjælp til at tage den svære samtale og få din kære til at indse, at han eller hun har brug for alkoholbehandling. Ring helt uforpligtende til en alkoholrådgiver på Tlf. 70 20 40 80 og hør nærmere.

 

Hvad siger vores patienter om os?

Behandlingscenter Tjele leverede virkelig en flot og professionel håndtering, da jeg besluttede mig for at gå i behandling.
På under 4 timer hjalp de min arbejdsgiver med at fremskaffe og udfylde de korrekte papirer, så behandlingen kunne starte med det samme.
Under behandlingen var der også opmærksomhed omkring både min og arbejdsgivers situation.
Jeg vil gerne på det varmeste anbefale Behandlingscenter Tjele.
 

Erik Bøg - Ædru alkoholiker siden september 2012.

ALKOHOLBEHANDLING OG DE PÅRØRENDE

Alkoholisme er en familiesygdom, hvor mange andre end den afhængige bliver ramt. Det er derfor vigtigt, at familien også inddrages i alkoholbehandlingen. Det sker først og fremmest gennem vores familieprogram.

 

Som pårørende har du også altid mulighed for at kontakte en af vores familierådgivere - eller den rådgiver, dit familiemedlem er tilknyttet, mens han eller hun er i alkoholbehandling.

 

Ring til Tjeles familierådgivning på tlf. 70 20 40 80

 

Vi lægger stor vægt på et godt samarbejde med de pårørende, da det er vores erfaring, at det er med til at sikre det bedst mulige resultat af alkoholbehandlingen.

 

UNDGÅ VENTETID OG START ALKOHOLBEHANDLING I DAG

Hos Tjele har vi ingen ventetid på alkoholbehandling. Når du har taget den svære beslutning om, at du har brug for professionel hjælp, står vi klar til at starte din behandling med det samme. Det gælder uanset, om du skal starte med afrusning, skal direkte i døgnbehandling eller eventuelt skal starte i ambulant alkoholbehandling. 

 

Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for alkoholbehandling, eller hvis du er i tvivl om, om Tjeles behandlingstilbud er det rigtige for dig, er du altid velkommen til en uforpligtende snak med en af vores rådgivere. Ring til os på tlf. 70 20 40 80

 

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL AT TAGE DEN SVÆRE SAMTALE?

Er du pårørende til en alkoholiker, der ikke vil indse sit problem, og som nægter at gå i alkoholbehandling? Mange er i samme situation som dig, og hos Tjele rådgiver vi hvert år mange pårørende til alkoholikere og hjælper med værktøjer til at tage den svære konfrontation og hjælpe den pårørende i alkoholbehandling.

 

Ring til en rådgiver på 70 20 40 80 og få en snak om vores alkoholbehandling – det er anonymt og uforpligtende, og vi har døgnåbent.