Behandlingscenter Tjele Søgården er en del af hjertestarter.dk - hjertestarternetværket

Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Alkoholrådgivning - professionel misbrugsrådgivning

 

Alkoholrådgivning - professionel rådgivning om afhængighed og behandling. Tjele har en særlig afdeling, der alene tager sig af rådgivning.

 

Har du brug for professionel alkoholrådgivning om dit eller en pårørendes forbrug af alkohol?

 

Professionel alkoholrådgivning er et af Behandlingscenter Tjeles mange tilbud. Vores erfarne misbrugsrådgivere sidder klar ved telefonen 24 timer i døgnet for at give rådgivning om alkohol og misbrug til enhver, der henvender sig - den afhængige, den pårørende, arbejdsgiveren eller kollegaen.


Når du ringer til Tjele på 70 20 40 80, får du professionel alkoholrådgivning som altid er fuldstændigt gratis, anonym og uforpligtende.

 

Behandlingscenter Tjeles alkoholrådgivning er professionel rådgivning om alkohol og misbrug, og du kommer altid til at tale med en person, der kan sætte sig ind i din situation, har mange års erfaring med alkoholrådgivning,og som er specialuddannet inden for afhængighed, alkoholbehandling og medafhængighed.

 

Alkoholrådgivning til alkoholmisbrugeren og andre afhængige

Hvis du har gået og tumlet med tanken om, at du måske har et behandlingskrævende alkoholproblem, kan du til enhver tid ringe og få professionel rådgivning hos Tjele. Vores alkoholrådgivning tilbyder dig hjælp til at afdække graden af din afhængighed og komme med forslag til løsning af problemet.


Medarbejderne i Behandlingscenter Tjeles alkoholrådgivning er selv ædru alkoholikere eller pårørende til afhængige. Det betyder, at de kan sætte sig ind i din situation, og at de ved, hvad det vil sige at have problemer med alkohol og andre stemningsændrende stoffer.


De ved, hvor svært det er at nå frem til en erkendelse af, at man har et problem, man ikke selv kan klare - og fremfor alt kommer Tjeles alkoholrådgivning ikke med løftede pegefingre, tværtimod møder du forståelse og indlevelse.


Hvis du ønsker at komme i alkoholbehandling, giver vores rådgivning om alkohol svar på de mange spørgsmål af praktisk og personlig karakter, der er i forbindelse med en alkoholbehandling.

 

Pårørende til misbrugere har også brug for rådgivning

Alkoholrådgivning er ikke kun for den afhængige.

Som pårørende står de fleste i en svær og pinefuld situation og er ofte i tvivl om, hvad der er det rigtige at gøre. Behandlingscenter Tjeles alkoholrådgivning giver råd og vejledning om, hvordan man som pårørende tackler "den svære samtale".


Oftest starter vores alkoholrådgivning i telefonen, men det er også muligt at arrangere et møde, hvor vores alkoholrådgivere drøfter situationen igennem med den/de pårørende før en konfrontation. Her kan vi klæde jer grundigt på til at tage den svære samtale på den bedst mulige måde.


En samtale med alkoholrådgivningen på Tjele er fortrolig, anonym, gratis og uforpligtende. Du kan få professionel alkoholrådgivning i Tjeles behandlingscentre over hele landet – i bl.a. Aarhus, København, Odense, Aalborg og flere andre lokationer.
 

Selvom ens pårørende har sagt ja til at påbegynde en alkoholbehandling, kan der stadig være mange frustrationer og spørgsmål - også hér står alkoholrådgivningen til rådighed sammen med vores FamilieAfdeling.
 

Alkoholrådgivning - professionel rådgivning til virksomheder

Behandlingscenter Tjeles professionelle alkoholrådgivning tilbyder hjælp og vejledning til, hvordan situationen gribes an, når en medarbejder i en virksomhed skal konfronteres med sit problem.
 

Mange virksomhedsledere har medarbejdere med alkoholproblemer, og for de fleste arbejdsgivere er der tale om en svær og grænseoverskridende situation, som er vanskelig at håndtere. Hos Tjele har vi stor erfaring med alkoholrådgivning for virksomheder, og vi kan hjælpe jer med at tage hånd om problemet på en professionel og god måde, så I kan få jeres medarbejder på ret køl igen.

 

Få en professionel rådgiver med til den svære samtale

Det er svært at konfrontere en ansat med mistanken om et alkohol-eller medicinmisbrug, og hér kommer den professionelle alkoholrådgivning ind i billedet. Vores alkoholrådgivning kan være behjælpelig ved en såkaldt intervention - altså den svære samtale, hvor medarbejderen konfronteres med problemet - altså den svære samtale.


Her kan deltagelse af en professionel alkoholrådgiver i forbindelse med konfrontationen skabe tryghed hos virksomheden, men kan også vise sig at være af afgørende betydning for medarbejderen, der måske for første gang møder et menneske, der lige nøjagtigt ved, hvordan det er af have et misbrug.

 

Uforpligtende alkoholrådgivning døgnet rundt

Tjeles telefoner er åbne døgnet rundt, og du er altid velkommen til at ringe for en uforpligtende snak med en af vores rådgivere. Sammen kan vi hjælpe dig videre til et bedre liv uden misbrug.


Alkoholrådgivningen kan selvfølgelig suppleres med et afklarende møde på et af vores behandlingssteder – vi har bl.a. alkoholrådgivning i alle de største byer – Aarhus, København, Odense og Aalborg, samt på vores døgncentre på Sjælland og i Jylland.


Kontakt os i dag og få alkoholrådgivning, telefonerne er åbne 24 timer i døgnet alle ugens syv dage – 70 20 40 80.