Behandlingscenter Tjele har fået del i ludomanimidlerne

Behandlingscenter Tjele har igen i år fået andel i de midler, som sundhedsministeren netop har uddelt til behandling og forebyggelse af ludomani.

“Vi glæder os over at kunne fortsætte arbejdet med denne gruppe af afhængige og deres pårørende,” udtaler centerleder Jan Meincke i anledning af udmøntningen af puljen.

Behandlingscenter Tjele har haft tilbud om gratis behandling af spilafhængighed i København siden 2012 og i Aarhus siden 2016. Begge steder oplever en stor efterspørgsel efter tilbuddet. Tjeles tilbud om ludomanibehandling er individuelt tilrettelagt og varetages af veluddannede ludomanbehandlere. Tilbuddet er ambulant gruppeforløb eller samtaler eller ofte en kombination af disse. Som det eneste center i Danmark kan Behandlingscenter Tjele også tilbyde et kortvarigt døgnophold for de ludomaner, der er allerhårdest ramt.

Vi ved, at de pårørende også lider, når et familiemedlem er blevet afhængig af spil. Derfor har familieafdelingen også et særligt tilbud om hjælp til ludomanens pårørende- et tilbud, som flere og flere pårørende benytter sig af.

Undersøgelser viser, at ludomani særligt er at finde blandt unge og yngre mænd. Det er en erfaring Behandlingscenter Tjele også har gjort sig gennem årene. I 2016 var således 75 % af de mænd, der gennemførte et behandlingstilbud under 40 år.

Har du spørgsmål?

Ring til os, hvis du har spørgsmål om ludomani, eller om behandling af ludomani.

Vi har åbent alle dage og døgnet rundt.

Christina Bredahl Frederiksen
Rådgiver hos Tjele

Send os en e-mail

Skriv til os på nedenstående mailformular, vi vender tilbage den førstkommende arbejdsdag.

Læs om Behandlingscenter Tjeles privatlivspolitik.